Utomhusbio i Boulognern

Bio 7:an startade Utomhusbio i Boulognern sommaren 2010 med Amelie från Montmartre. Fyra till fem torsdagar i sommar visas fyra filmer helt gratis när solen gått ner.

Det finns plats för cirka 300 personer på bänkarna framför scenen, men det går precis lika bra att ta med filtar eller egna stolar att sitta på och ha det riktigt mysigt.

Caféet kommer troligtvis att ha öppet under biokvällarna. Så det går att köpa något trevligt att äta till filmen.

Visningen är gratis!

Rökförbud gäller i ”biosalongen”. Men det går att kliva lite åt sidan och röka om behovet skulle uppstå och inte missa något av filmen ändå.

Åldersgränserna måste följas. Om du är osäker på hur åldersgränserna fungerar, klicka på följande länk Åldersgränser för filmvisningar

 

Nu är sommaren äntligen här och ni alla vet vad det innebär, eller hur?

Utomhusbio i Boulognern!

 

Sommarens program 2019 – 10 års jubileum!


Framröstad av följarna på Facebook

Mamma Mia!

Datum: 23 juli 2019
Filmstart: ca 22:30
Åldersgräns: Barntillåten
Filmlängd: 1 tim 48 min

En självgående, ensamstående mor som äger ett litet hotell på en idyllisk, grekisk ö är på väg att släppa Sophie, dottern som hon själv uppfostrat. Inför brölloppet har Sophie i hemlighet bjudit in tre egna gäster. I hopp om att få reda på vem hennes far är har hon nämligen bjudit in 3 män från sin mors förflutna…


Framröstad av följarna på Facebook

Dirty Dancing

Datum: 25 juli 2019
Filmstart: ca 22:30
Åldersgräns: 7 år (Barntillåten i vuxens sällskap)
Filmlängd: 1 tim 36 min

Det är sommaren 1963. 17-åriga Baby (Jennifer Grey) är på semester med sin familj. På deras hotell arbetar Johnny (Patrick Swayze) som danslärare, men när Baby möter Johnny för första gången är det något helt annat än vals och rumba han ägnar sig åt – en svettig, sensuell dans som sätter hela kroppen i brand – ”Dirty Dancing”…


Medan vi lever

Datum: 13 Augusti 2019
Filmstart: ca 22:30
Åldersgräns: 7 år (Barntillåten i vuxens sällskap)
Filmlängd: 1 tim 27 min

Efter 30 år i Sverige bestämmer sig Kandia, en afrikansk kvinna i femtioårsåldeern, för att flytta tillbaka till Gambia. Sonen Ibbe är precis på väg att slå igenom som hiphop-artist i Sverige, men bestämmer sig för att försöka hämta hem sin mamma. Det visar sig dock snart att mötet med hemlandet inte alls blir som de tänkt sig.


Jumanji

Datum: 15 Augusti 2019
Filmstart: ca 21:30
Åldersgräns: 11 år (Från 7 år i vuxens sällskap)
Filmlängd: 1 tim 44 min

Alan Parrish hittar ett mystiskt brädspel, men upptäcker inte spelets fantastiska kraft förrän han, framför ögonen på vännen Sarah, på magisk väg transporteras till Jumanjis otämjda djungel. Där blir han kvar i 26 år innan han blir befriad från spelets förbannelse av två intet ont anande barn.

Nu, som en vuxen man, återförenad med Sarah och tillsammans med barnen som befriade honom, måste han övervinna spelets mystiska krafter i detta fantastiska äventyr som blandar oöverträffade specialeffekter med komedi och magisk spänning.


Utomhusbio i Sätra i samarbete med Nätverket Sätra

Datum: 18 Augusti 2019
Filmstart: ca 21:15
Åldersgräns: 11 år (Från 7 år i vuxens sällskap)
Filmlängd: 1 tim 31 min

När Cameron Post (Chloë Grace Mortez) förlorade sina föräldrar i en bilolycka kände hon både skuld och lättnad över att de nu aldrig skulle få reda på att hon var lesbisk. Några år senare bor den 16-åriga Cameron med sin nyreligiösa moster och är samtidigt tillsammans med skolans snyggaste tjej. När de två blir påkomna skickas Cameron till ”God’s Promise”, ett konverteringsläger där man ”botar” tonåringar från deras homosexualitet. I den märkliga miljön finner hon en ny familj bland de andra konvertiterna.

Cameron accepterar allt eftersom möjligheten till förändring, fram tills att en av hennes vänner får ett nervöst sammanbrott. Hon inser då vilken hjärntvätt de utses för och vilket stort övergrepp det är att tvingas trycka undan sin sanna identitet.

Mer information om evenemanget finner ni genom att klicka här.

 


  Skriv ut/Tipsa andra om den här sidan  
 • Skriv ut artikeln!
 • Maila artikeln!
 • Facebook
 • LinkedIn
 • MySpace
 • TwitThis
 • Bloggy
 • Pusha
 • del.icio.us
 • Google
 • Live
 • Reddit
 • Tumblr